JPEG - 100.9 kB

NOUS PRODUCTES

Publicat: 24 / feb / 2012  |  Els nostres productes

Aquests primers mesos de la botiga hem dedicat una especial atenció a la oferta de productes frescs de primera qualitat del camp de Mallorca. Malgrat hem tingut una baixada -aquests dos darrers mesos- en la producció ecològica dels nostres horts (que esperam ben aviat superar), hem aconseguit crear una petita xarxa de subministradors pagesos, productors en gran part d’agricultura integrada, que ens ha permès oferir-vos una bona varietat de verdura i fruita de Mallorca, que pensam és d’una molt bona qualitat. Agraïm la vostra resposta i acceptació, que ha fet que el producte fresc sigui un distintiu de la nostra botiga.

Sabem de l’esforç, que per a molts i moltes de vosaltres significa venir a comprar a la botiga, sobretot pels desplaçaments, i ja us podeu imaginar com ens honora el saber que veniu de: Palma, Llucmajor, Algaida, Bunyola, Santa Maria, Sencelles, Pollença, Binissalem, Consell... sense oblidar els que veniu dels diferents pobles i urbanitzacions de Marratxí: Pla de Na Tesa, Pont d’Inca, sa Cabana, Son Ramonell , Es Caülls , Sant Marçal, Sa Cabaneta, Pòrtol... a més dels veïnats de Sa Vinya o Es Figueral, que poden venir a peu. I això, no sols ens alegra i enorgulleix, sinó que ens motiva a intentar donar cada vegada un millor servei, dins les nostres possibilitats i, som molt conscients que aquest millor servei ,entre altres aspectes, passa per ampliar la oferta de productes elaborats que puguin complementar les necessitats d’una dieta sana i variada, amb bona relació qualitat – preu.

Els que sovint veniu a la botiga heu pogut comprovar aquest increment de productes, que sempre hem procurat que responguin als criteris de la coop. “menjar sà a un preu just”. Animam als que encara no heu passat, a fer-ho i conèixer personalment el conjunt de la nostra oferta.

Sols una pinzellada dels productes que hem incorporat aquestes darreres setmanes: ecològics: farina d’espelta, de blat “sarraí”, llet de soja, avena i d’arròs; diferents classes de pasta i d’espècies; pa de xeixa, -per encàrrec els dimarts i els dijous-, oli, cava i vi.
De comerç just i ecològic: Cafè Aràbiga, de Nicaragua, Panela ( sucre) de canya, xocolates diversos...
Llegum : fava pelada, ciurons, mongetes, llenties....
Bacallà sense espina, i arengades

Tags:  Botiga Productes