JPEG - 93.1 kB

La tardor omple la nostra botiga

Publicat: 5 / nov / 2011  |  Els nostres productes

El Dimoni Cucarell va néixer en temps de magranes...

La tardor cada any ens regala vertaderes delícies per al nostre paladar, i des de la Botiga intentam posar al vostre abast una bona selecció.
Les verdures d’hivern comencen a mostrar tot el seu esplendor, quan encara no s’han marcit de tot les de l’estiu.

Dels nostres horts encara podeu gaudir d’uns magnífics pebres verd i vermell, per a torrar o fregir, que són una delícia. No hi manquen les albergínies, pebres de padró, porros, bledes, espinacs, ravenets, mini-lletugues, bledes i aviat cols i colfloris tot ecològic.

Aquesta setmana començam amb les clementines i el caquis també ecològics.

Pel que fa a la verdura convencional (no ecològica) hem incorporat les carxofes (de Sa Pobla), la col borratxó (de Montuïri), les pastanagues morades (sefarnari), també de Montuïri el pastanagó en rama, olives per a salar, i seguim tenint les tomàtigues d’ensalada de Manacor, de ramallet de Petra, i encara ens queden un parell de dotzenes de melons tardans de Montuïri, de lo bo, millor.

Podeu seguir trobant carabassa (de Montuïri), ja hem acabat la nostra ecològica, cols, colfloris, carabassí, espinacs, grells, julivert, xampinyons (de Sineu), mongetes tendres (de Marratxí), etc...

Pod ser encara no controlam abastament la demanda i a vegades ens quedam curts i acabam el producte abans d’hora, però es que no ens podem exposar a haver de tirar excedents … i així també podem oferir productes frescos, que moltes vegades ni tan sols han estat dins la gelera.

Us convidam a gaudir d’aquests meravellosos productes que tenim el privilegi de poder oferir-vos gràcies al pagesos/es de Mallorca.