JPEG - 1.5 MB

ALBERCOCS I CIRERES, BONA VIANDA....

Publicat: 7 / jun / 2012  |  Els nostres productes

Així ho defineix una popular cançó mallorquina, que molts de nosaltres hem cantat i ballat.

Quan acaba la primavera i son ja ben presents les calors de l’estiu, el camp de Mallorca, esclata i ens regala una gran varietat de fruits, altre temps, els únics que formaven part de la nostra dieta i que havien anat quedant relegats, substituïts per fruits forans, molt manco saborosos i saludables.

A Coanegra, com sabeu, hem mantingut gairebé tot l’any el criteri d’oferir sols fruita de Mallorca, amb l’única excepció de les peres que varem incorporar fa uns dos mesos.

Així, desprès de la fruita de tardor que varem incorporar: pomes, clementines,taronges, ponsins, nesples, codonys, nous i encara bons melons de secà de Montuïri i Vilafranca, ha estat una alegria per a nosaltres poder-vos oferir excel·lent fruita produïda a Mallorca, quasi sempre procedent d’agricultura integrada, amb el mínim de productes químics, i com no podia ser d’una altre manera hem començat amb una autèntica festa per el paladar i per la nostra salut : Maduixes de Sa Pobla,nísperos de Pollença i Montuïri, albercocs de Pollença, Marratxí i Montuïri, cireres de Montuïri, i ben aviat començaran les prunes, de moltes varietats, melicotons i nectarines, peres , figues flors ...

Pel que fa a la verdura, dir-vos que començam a tenir tomàtigues, pebres tendres, mongetes i carabassins dels nostres horts ecològics, i com que encara no tenim producció abastament també en tenim de convencionals de diferents horts de Son Ferriol, Marratxí i Vilafranca.

Gràcies a totes i tots els que ens heu fet arribar la vostra satisfacció, per la qualitat dels productes, ens encoratja i seguirem fent tots els esforços per a seguir proporcionat-vos “ menjar sà a preu just” com diu el nostre lema.

Pels que encara no els heu provat us recomanam els iogurts ecològics de Casa grande de Xanceda, la llet Coinga de Menorca, la cervesa Tramuntana, i les galletes de’n Gori de Muro que hem anat incorporant aquestes darreres setmanes.

I una bona noticia pels que us agraden els gelats: a partir de la setmana que ve també tindrem els gelats artesans de Ca’n Valls de Pollença, que son un vertader llepadits.