(COANEGRA) PEL SETEMBRE TORNAM A L’HORARI NORMAL...

PEL SETEMBRE TORNAM A L’HORARI NORMAL...

Publicat: 9 / set / 2012  |  COANEGRA

Des del 1er de Setembre hem tornat a l’horari normal : Matins de 9 a 13 h. horabaixa de 17 a 20 h. de dilluns a divendres i els dissabtes de 9 a 13h ( per l’Octubre encara no hem decidit si obrirem els diumenges matí ).

Acabam de complir el primer any de la Botiga, i us volem agrair la vostra acollida, que ha fet possible caminar en la consolidació del projecte Coanegra, i ens ha donat forces per a continuar endavant.

Hem treballat fort per anar millorant dia a dia la oferta de la Botiga, tant en selecció de productes com en preus. La conjuntura que tots vivim no ens posa les coses gens fàcils, però creï’m que estem en el bon camí i amb la vostra ajuda continuarem millorant.

Estem satisfets del que hem pogut oferir aquest estiu, la oferta de productes ecològics s’ha ampliat bastant als productes frecs més habituals: pebres, tomàtigues, albergínies, carabassí, cogombres, patates, cebes, mongeta tendra, pastanagò, porros, bledes, julivert.. I quan no hem tingut productes ecològics abastament els nostres proveïdors i amics de Montuïri, Sant Jordi, Manacor, Santa Margalida, Sa Pobla ens han proporcionat el que ens faltava d’una molt bona qualitat. I no en parlem de la fruita: les síndries i els melons, les pomes, prunes, raïm, melicotons, nectarines, figues... han estat i son de lo millor ( si encara no els heu provat, hi sou a temps de poder-les gaudir...)

Volem recordar que seguim oferint pa de xeixa ecològica dues vegades a la setmana, baix d’encàrrec els dimarts i dijous ( ja hem superat els 60 pans a la setmana, però si encara no ho heu provat, us ho recomanem, la comanda el dilluns per al dimarts i el dimecres per el dijous)

Hem incorporat alguns productes nous dels quals volem destacar els gelats artesans de Ca’n Valls de Pollença i la cervesa artesana Tramuntana de Selva ( si encara no els heu provat uns animam a fer-ho abans de que acabi l’estiu ).

Tags:  Botiga Productes