JPEG - 249 kB

FES-TE SOCI COL·LABORADOR!

Publicat: 20 / feb / 2015  |  COANEGRA

Amigues, amics,

Després de més de tres anys de posar en marxa la Cooperativa Coanegra, estam donant una passa que consideram molt important: obrir el projecte Coanegra a totes les amigues i els amics que durant aquests anys ens heu donat suport i ànim per a segui endavant.
El 2014, ha estat un any bastant dur, però enfrontar-nos a les dificultats ens ha provocat la necessitat de redefinir amb el màxim realisme possible un projecte novedós i il•lusionant, com creïm que és el de Coanegra.

Entre les decisions més importants que hem adoptat hi ha : l’elaboració d’un Pla estratègic 2014-2017, la professionalització de la cooperativa, sent fidels als objectius fundacionals i obrir la cooperativa a totes aquelles persones que s’identifiquen amb el projecte, tot i que encara no puguin participar de forma plena en l’activitat cooperativa, i que desitgen col•laborar en consolidar aquest projecte.

Per altra part, el nostre màxim interès és que clients i simpatitzants puguin formar part activa de la cooperativa, així com els nostres estatuts i la Llei de Cooperatives contemplen en la figura d’associat/associada o soci/sòcia col•laborador, per tal de poder participar col•lectivament de les decisions de l’Assemblea. Per aquest motiu vos convidam a formar part de la família Coanegra, Si voleu, vos podeu subscriure omplint el document adjunt, que podreu entregar a la botiga o enviar per correu electrònic.( cooperativa@coanegra.com )

També vos pregam que en faceu difusió entre les vostres amistats. Tothom serà benvingut
Gràcies per la vostra col•laboració.
Francisco Mengod
President Coanegra

PDF - 31 kB
Full inscripcio
Tags: