(COANEGRA) Projecte COANEGRA

Projecte COANEGRA

Publicat: 12 / ago / 2011  |  COANEGRA

El 2010 un grup de persones de Marratxí, Santa Maria i Sencelles decidírem iniciar un projecte de cooperativa de productes agrícoles. La crisi global que vivim ens fa pensar que és necessari treballar per un nou model econòmic i social i cercar noves formes de produir i consumir que incorporin valors de sostenibilitat, salut, solidaritat i justícia.

El 22 de juliol de 2011 vàrem constituir Coanegra, Societat Cooperativa. Com així pensàrem en una cooperativa? Idò perquè aquest tipus d’empresa es fonamenta en un conjunt de valors que són en essència universals: autoajuda, autoresponsabilitat, igualtat, equitat, solidaritat, honestedat, transparència i responsabilitat social.

Oferim productes frescs i elaborats, produïts de forma ecològica, integrada, tradicional i artesanal a un preu rendible per als productors i assequible per als consumidors.

Posam a l’abast dels consumidors l’adquisició dels nostres productes en les millors condicions d’aprofitament, qualitat, informació i preu.

Treballam per:

  • Impulsar la recuperació paisatgística i productiva, així com la dinamització social i econòmica del camp i del mon rural.
  • Preservar i recuperar espècies animals i vegetals autòctones o tradicionals de les Illes Balears.
  • Promocionar els productes naturals, tradicionals i ecològics
  • Sensibilitzar, educar els consumidors per al manteniment de la salut i la preservació del medi ambient així com per la importància del consum responsable i el treball cooperatiu.
  • Posar-nos en contacte amb altres cooperatives o organitzacions, per temes relacionats amb la recuperació dels entorns naturals, del camp i dels sistemes de producció tradicional i/o ecològica.

Apostam per una millor qualitat de vida, el respecte pel medi ambient i el manteniment d’una alimentació sana.

La nostra botiga és a Es Figueral. Carrer Prínceps d’Espanya, 45 és l’instrument per comercialitzar els propis productes així com tots aquells que s’ajustin als criteris abans esmentats i puguin fer viable econòmicament el nostre projecte.

Hi trobareu productes frescs produïts als nostres horts ecològics o a altres horts de Mallorca i de la resta de les illes. Tot d’agricultura ecològica, integrada, tradicional i artesanal. També hi trobareu productes d’altres indrets elaborats amb els millors criteris de qualitat.

Per a nosaltres és molt important l’opinió dels consumidors que és una part essencial del nostre projecte, per tant, vos agrairem que ens faceu arribar els vostres suggeriments per tal de millorar tot el que us oferim.

Les persones que treballen a la nostra tenda són socis de la cooperativa, coneixedors del projecte i són a la vostra disposició.

Tags:  Cooperativa