JPEG - 616.8 kB

Acaba amb èxit la I Escola d’Estiu Coanegra "Iniciació a l’agricultura ecològica i al cooperativisme"

Publicat: 2 / set / 2014  |  COANEGRA

Des del dia 25 fins al 30 d’agost ha tingut lloc la primera escola d’estiu “Iniciació a l’Agricultura ecològica i al Cooperativisme”, a l’hort de Son Barca de Santa Maria.
S’hi varen inscriure 35 persones, amb una assistència mitja de 28.
L’objectiu de l’escola, era facilitar la preparació de joves pagesos i altres persones interessades en treballar l’agricultura ecològica i en conèixer l’experiència de la nostra Cooperativa i el món del Cooperativisme en general.
Desprès de valorar molt positivament aquesta iniciativa, tenim damunt la taula diferents propostes de continuïtat de cursos específics: horticultura, adobs i compostatge, control de malalties i plagues, podes, comercialització, cooperativisme...

Tal vegada el més immediat és la posada en marxa d’un espai de debat sobre com revitalitzar el món rural de Mallorca i la nostra auto-organització.
Funcionarà un dissabte horabaixa cada mes i està obert a totes/tots els pagesos i persones interessades en aquest tema.
Si qualcú està interessat es pot posar en contacte enviant un e-mail al correu de Coanegra: cooperativa@coanegra.com.

Volem agrair a tots/totes els participants i als ponents: Biel Torrens, Gori Negre, Moisés López, Aina Calafat, Joana Amador, Xisco Mengod i Mateu Morro , la seva participació i col•laboració sense la qual aquesta escola no hagués estat possible.
De la mateixa manera agrair a les institucions que ens han ajudat amb la seva col•laboració: Ajuntament de Santa Maria, Unió de Pagesos, APAEMA; CBPAE i Garden Hotels.