(COANEGRA) 14N Vaga general, vaga de consum

14N Vaga general, vaga de consum

Publicat: 12 / nov / 2012  |  COANEGRA

Tots els sindicats i nombroses entitats socials han convocat la segona VAGA GENERAL, contra les retallades i la política social del Govern, que carrega damunt la ciutadania més vulnerablela sortida de la crisi, i “rescata” elsvertaders culpables.

Quasi 6 milions de persones aturades, una de cada cinc viuenper sota delllindarde la pobresa, més de 500 desnonaments diaris, més d’un milió de persones que passen fam, tancament i privatització d’hospitals, reducciódràstica dels pressupostos d’educació, reducció de tots els serveis socials, baixada de sous als funcionaris, reforma laboral que ja ha provocat més de 600.000 aturats .... Violacions contínuesde la llibertat d’expressió i repressió i criminalització dels Moviments Socials....

Creiem que sobren raons per a dir BASTA!!

Com ja va passar el 28 de Març , i per tal que tots els sectors de la població: aturats, jubilats, mestresses de casa..., puguin participar d’aquesta gran protesta, moltes entitats i associacions de tot l’Estat, han convocat per al mateix dia 14 de novembre una VAGA DE CONSUM.

La proposta és : No comprar res aquest dia, ni utilitzar cap servei: bancs, benzineres, telèfon, targetes de crèdit, etc.

Les persones que formam part de Coanegravolem que la nostra cooperativa sigui una alternativa a aquest sistema injust i us convidam a participar activament a la Vaga General als que treballau i, a la Vaga de Consum a tota la ciutadania, animant-vos a construir de forma permanent alternatives basades en l’autogestió.

Per la nostra part, us comunicam que el proper 14 de NOVEMBRE la botiga romandrà TANCADA per tal de donar suport a la VAGA GENERAL/VAGA DE CONSUM

NOVEMBRE 2012